Welcome to JPPM_bm   Click to listen highlighted text! Welcome to JPPM_bm Powered By GSpeech

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri Jabatan Perhubungan Perusahaan Malaysia 2017

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI JABATAN PERHUBUNGAN PERUSAHAAN MALAYSIA 2017

gambar1

Tuan Ketua Pengarah JPPM, Encik Khalid Bin Jali menyampaikan hadiah cabutan bertuah sempena Perhimpunan Bulanan JPPM  (Lagi gambar di Gallery)

gambar1

Sekitar Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri JPPM (Lagi gambar di Gallery

21 Julai 2017 (Jumaat) – Jabatan Perhubungan Perusahaan Malaysia (JPPM), Kementerian Sumber Manusia telah menganjurkan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri pada 27 Syawal 1438H. Sambutan Hari Raya Aidilfitri yang berlangsung di Ibu Pejabat Jabatan Perhubungan Perusahaan Malaysia di Putrajaya bermula jam 11.00 pagi sehingga 3.00 petang disambut meriah oleh para warga JPPM dan tetamu yang berkunjung bagi menikmati pelbagai juadah yang disediakan.

Turut diadakan pada jam 8.30 pagi sebelum Sambutan Hari Raya tersebut Perhimpunan Bulanan JPPM serta Bacaan Yassin dan Tahlil yang dihadiri oleh Tuan Ketua Pengarah JPPM, Encik Khalid Bin Jali. Majlis anjuran bersama Kelab Harmoni, JPPM ini secara tidak langsung memberi peluang untuk saling bermaaf-maafan, mengukuhkan lagi persahabatan yang sedia terjalin dan menyuburkan semangat kerja berpasukan warga JPPM.

Disediakan oleh,
Bahagian Perancangan Dan Penyelidikan Dasar, JPPM

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech