Welcome to JPPM_bm   Click to listen highlighted text! Welcome to JPPM_bm Powered By GSpeech

PEKERJA

Jabatan Perhubungan Perusahaan Malaysia komited dalam menyediakan informasi, nasihat dan khidmat rundingan bertujuan untuk memupuk serta memelihara perhubungan yang positif dan harmoni di antara majikan dan pekerja serta kesatuan-kesatuan sekerja mereka.

Pekerja-pekerja boleh mendapatkan maklumat berkenaan Akta Perhubungan Perusahaan 1967 dan juga maklumat berkaitan hak-hak pekerja melalui bahan-bahan informasi seperti berikut:

 

  Click to listen highlighted text! Jabatan Perhubungan Perusahaan Malaysia komited dalam menyediakan informasi, nasihat dan khidmat rundingan bertujuan untuk memupuk serta memelihara perhubungan yang positif dan harmoni di antara majikan dan pekerja serta kesatuan-kesatuan sekerja mereka. Pekerja-pekerja boleh mendapatkan maklumat berkenaan Akta Perhubungan Perusahaan 1967 dan juga maklumat berkaitan hak-hak pekerja melalui bahan-bahan informasi seperti berikut: Pertikaian Perusahaan Representasi Pemulihan Kerja Dan Pengurusan Rundingan Damai Tuntutan Pengiktirafan Kesatuan Sekerja   Powered By GSpeech
Set Menu
 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech